Americanii de la Azur au crescut cu 10% producţia fabricii de lacuri şi vopsele din Timişoara

27 nov 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri de 117,5 mil. lei, mai mult cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Producătorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara, subsidiară a ICC Industries INC New York, a reuşit în primele nouă luni din acest an o creştere de peste 10% a producţiei faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Azur a investit în acest an aproximativ 800.000 de euro în creşterea automatizării proceselor de producţie. „Producţia fizică a crescut cu peste 10% faţă de anul trecut. Creşterea automatizării proce­se­lor mari devine o cerinţă determinată de trecerea la un nivel superior al producţiei şi ope­ra­ţiunilor. Automatizarea a rămas singura soluţie care să-ţi permită o reducere semnificativă a costurilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Zoltan Jakab, directorul general al companiei Azur.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.11.2017

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, crestere
, productie
, vopsele
, americani
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide