Antreprenori locali. Grupul de restaurante Marty din Cluj a ajuns la 500 de salariaţi şi afaceri de 10 milioane de euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

1 mar 2017 Autor: Cristina Rosca

Grupul de restaurante Marty din Cluj, controlat de antre­pre­norul ro­mân Marceluş Suciu, a ajuns la afa­ceri de 10 mil. euro anul trecut şi la un total de 500 de sa­la­riaţi. Pentru acest an an­tre­pre­norul şi-a bu­ge­tat o creş­­te­re de 20% a busi­ness­ului şi el vor­­beş­te des­pre ex­pan­siu­nea la nivel na­­ţio­nal, fie direct, fie în franciză.

„Povestea a început în anul 2000, cu un restaurant Marty Caffe micuţ şi co­chet deschis pe Calea Moţilor în Cluj“, spune an­tre­­prenorul în­tr-unul dintre pri­me­le sale interviuri.

Grupul Marty este for­mat însă dintr-un total de cinci branduri, res­pectiv lan­­­ţul de restaurante Marty Res­­taurants (cinci uni­tăţi, o bucătărie comisar, plus încă un spaţiu în curs de ame­­na­ja­re), Marty Events, res­pec­tiv divizia de ca­tering şi eve­ni­­men­te, Olivo Caffe & Bistro, Bis­tro Bujole şi Olivo Coffee Roasters, prima prăjitorie de cafea din Transilvania.

 

 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.03.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Marcelus Suciu
, Antreprenori locali
, restaurante
, Marty
, Cluj
, salariati
, antreprenori
, branduri
, bucatarie
, comisar
, franciza
, restaurant
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide