Au cumpărat active de la THR Marea Neagră, au creat Mera Resort în Venus, iar acum discută să mai ia cinci hoteluri de la Josef Goschy. O familie de antreprenori din Mioveni, care „a crescut“ ca furnizor al Dacia, vrea să repună pe hartă hotelurile în paragină din sudul litoralului

Secțiune susținută de Medlife Logo

5 iul 2016 Autor: Mirabela Tiron

Hotelurile Cocor şi Pajura din Venus, alături de 28 de vile, preluate în 2014 de la THR Marea Neagră de către familia Movileanu din Argeş, fac parte acum dintr-un complex modern de patru stele, Mera Resort, în urma unei investiţii de circa 12 milioane de euro. 

Alte cinci hoteluri din Cap Aurora şi Olimp ar putea să ajungă la antreprenorii care au contribuit deja la creşterea atractivităţii staţiunii Venus prin investiţia realizată.

„Vindem hotelurile Panoramic, Amfiteatru şi Belvedere din Olimp, dar şi Onix şi Safir din staţiunea Cap Aurora. Avem nevoie de bani. Cumpărătorul este  proprietarul Mera Resort (familia Movileanu). Aşteptăm şi acordul băncii Piraeus, suntem la un pas de finalizarea tranzacţiei. Mai multe detalii nu pot să ofer, avem o clauză de confidenţialitate”, a spus pentru ZF omul de afaceri Josef Goschy, care are 1.200 de camere în hoteluri pe litoralul românesc, cele mai multe având nevoie de renovare.

Goschy, proprietarul lanţului hotelier Unita Turism, spune că va păstra cele trei hoteluri pe care le are în staţiunea Mamaia - Comandor, Amiral şi Orfeu, cu 350 de camere. „Sunt mulţumit de rezultatele lor. Am avut ceva mai multe rezervări în iunie acum faţă de luna de anul trecut.“

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.07.2016

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
hoteluri
, mioveni
, familie
, venus
, marea neagra
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide