Austriecii de la Wienerberger au cumpărat o fabrică de pavele din nord-vestul României

Secțiune susținută de Medlife Logo

3 aug 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Wienerberger are şase fabrici de blocuri ceramice şi pavele de beton în România.

Grupul austriac Wienerberger a cumpărat o fabrică de pavele din zona de nord-vest a României, în contextul strategiei de dezvoltare a acestei divizii de business. Wienerberger este deja prezent pe piaţa de pavele cu brandul Semmelrock, având o fabrică de profil în apropiere de Bucureşti, potrivit celor mai recente date.

„Wienerberger îşi consolidează businessul de pavele sub brandul Semmelrock investind în creşterea pieţelor din Europa de Est. Wienerberger achiziţionează o fabrică în nord-vestul României, aproape de graniţa cu Ungaria şi îşi extinde acoperirea geo­grafică în Serbia şi Un­garia“, se arată într-un comunicat de presă pu­blicat pe site-ul grupului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.08.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Austrieci
, Wienerberger
, fabrica
, pavele
, achizitie
, beton
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide