Cine este brand managerul care vinde maşini de sute de mii de euro în România

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 oct 2017 Autor: Bogdan Alecu

Mihaela Tudorică brand manager Bentley în cadrul companiei Porsche Inter Auto

Înmatriculările Bentley de pe piaţa locală au urcat cu 50% în primele nouă luni la 16 unităţi.

Jumătate dintre clienţii Bentley au cel puţin două automobile ale mărcii britanice în garaj, achiziţionate pe măsură ce gama con­struc­torului s-a extins în ultimii ani, iar dis­cuţiile pentru un nou model încep chiar şi cu jumătate de an înainte ca acesta sa fie lan­sat comercial în mod oficial pe piaţa europeană.

„Atunci când clientul decide achiziţiona­rea unui automobil, contează mult povestea, istoria şi tradiţia acelei mărci. În general, clientul de Bentley mai are în garaj cel puţin un alt automobil, aproximativ 50% având chiar mici „flote“ personale, uneori chiar de modele marca Bentley, diversitatea mărcii permiţând acum, în condiţiile în care avem limuzine, SUV şi coupe GT“, explică Mihaela Tudorică, brand manager Bentley în cadrul companiei Porsche Inter Auto, reprezentanţa mărcilor Bentley, Porsche şi Lamborghini şi dealer Audi, Skoda, Volkswagen şi Seat.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Mihaela Tudorica
, Bentley
, marca
, flota
, automobil
, automobile
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide