Colliers: Piaţa terenurilor traversează cea mai bună perioadă din ultimii zece ani. Tranzacţiile cu terenuri au însumat 350 de milioane de euro în 2017, din care Capitala a reprezentat 70%

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

Anul trecut, valoarea totală a tranzacţiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare, fără a lua în calcul proiectele industriale, a atins anul trecut pragul de 350 mil. euro la nivel na­ţional, valoare din care Bucureştiul repre­zintă 70%, potrivit companiei de consultanţă imobiliară Colliers International. În Bucureşti terenurile au fost achiziţio­nate cu precădere pentru dezvoltarea pro­iectelor rezidenţiale, în timp ce în ţară cele mai multe au vizat proiecte comerciale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Colliers
, terenuri
, tranzactii
, proprietati
, proiecte imobiliare
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide