Compania aeriană Blue Air renunţă la rutele din Timişoara către oraşele din ţară

Secțiune susținută de Medlife Logo

5 feb 2018 Autor: Mădălina Panaete

Compania aeriană Blue Air, deţinută de an­tre­prenori locali, va renunţa începând cu 17 februarie la zborurile din Timişoara spre Cluj şi Iaşi (şi retur), motivând neînţelegeri cu repre­zentanţii aeroportului din Timişoara.

Acestea sunt singurele rute operate de către compania româ­nească de pe acest aeroport, însă Blue Air mai opera şi curse sezoniere, în timpul verii spre Constanţa, conform celor mai recente date. Aceste rute au fost operate mai puţin de un an. Cu toate acesta, compania românească nu are o bază la Timişoara.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Compania aeriana
, Blue Air
, Timisoara
, rute
, zboruri
, aeroport
, pasageri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide