Compania de transport şi logistică Delamode merge spre afaceri de 23 de milioane de euro, un plus de 21%. „Avem în plan ca în acest an să lansăm un serviciu de grupaj zilnic în 18 ţări din Europa.“

Secțiune susținută de Medlife Logo

21 iul 2017 Autor: Mădălina Panaete

Compania de transport şi logistică Delamode România şi-a bugetat pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri cu circa 21%, după ce anul trecut a depăşit un business de 18 milioane de euro.

„Anul trecut, cifra de afaceri a crescut cu 15% faţă de anul anterior. În ceea ce priveşte profitul net, am înregistrat o scădere datorită investiţiilor făcute atât în divizia de logistică, cât şi în sistemele informatice. Numărul de angajaţi a crescut în medie cu 25%, ajungând la finele anului trecut la 200 de angajaţi“, a declarat Danor Ionescu, CEO al Delamode Group pentru Europa Centrală şi de Est, regiune din care fac parte inclusiv România, Bulgaria, Serbia şi Ungaria.

În România, Delamode funcţionează şi este poziţionată ca un integrator de servicii. Astfel, compania oferă servicii de transport internaţional, distribuţie internă, depozitare şi logistică, transport maritim, naval sau aerian, dar şi servicii vamale.

În domeniul transportului, compania are mai bine de 2.000 de clienţi, conform celor mai recente date.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.07.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
transport
, logistica
, Delamode
, depozit
, distribuire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide