Compania de transport şi logistică DSV a terminat anul 2016 cu afaceri de 50 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 mar 2017 Autor: Mădălina Panaete

Sergiu Iordache, managing director al DSV Solutions: Pentru a ne menţine ritmul de creştere propus trebuie să aducem în permanenţă clienţi noi.

DSV Solutions, una dintre cele mai mari companii de transport şi logistică de pe plan local, a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri de 13%, ajungând la 224 milioane de lei (peste 50 mil. euro).

„Putem spune că anul 2016 a fost foarte bun pentru noi. Creşterea afacerii a fost datorată atât achiziţiei la nivel de grup a companiei UTi Worldwide Inc., dar şi câştigării de noi clienţi, plus multe proiecte noi aduse de clienţii existenţi“, a declarat Sergiu Iordache , managing director al companiei cu 310 de angajaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
transport
, logistica
, DSV Solutions
, Sergiu Iordache
, clienti
, cifra de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide