Antreprenori locali

Compania de transport şi logistică TTS a trecut de 300 de milioane de lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 ian 2018 Autor: Mirabela Tiron

Compania de transport şi logistică Transport Trade Services (TTS), con­tro­lată de antreprenorul român Mircea Mihăilescu, a finalizat anul tre­cut cu afa­­ceri mai mari cu 10%, de­pă­şind astfel pragul de 300 de mi­li­oa­ne de lei cifră de afaceri, po­tri­vit oficialilor companiei şi cal­culelor ZF.

„A fost un an bun, am în­cheiat cu afaceri mai mari cu 10%. Trendul este unul pozitiv şi pentru anul acesta aşteptăm o creştere a cifrei de afaceri cu do­uă cifre. Anul a debutat mai bine ca 2017, pe Dunăre se circulă acum la parametri normali, tra­ficul nu mai este blocat ca la începutul anului trecut“, a declarat pentru ZF Petru Ştefănuţ, directorul general al com­paniei TTS, firma fanion a grupului cu acelaşi nume.

Compania transportă de la cereale şi îngrăşăminte la materiale pentru industria grea, având contracte cu combinatul Arcelor Mittal, dar şi cu celelalte combinate din regiune.

În noiembrie anul trecut, compania TTS a aprobat în AGA venirea pe Bursa din Bucureşti. Oficialii com­paniei nu au făcut niciun comentariu legat de listarea la bursă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, TTS
, transport si logistica
, transport
, logistica
, Mircea Mihăilescu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide