Conpet Ploieşti, afaceri de 184 mil.lei în S1, în scădere cu 0,7%, şi profit de 21 mil.lei, redus cu 39%

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 aug 2018 Autor: Roxana Rosu

Transportatorul naţional de ţiţei şi gaze naturale Conpet Ploieşti (COTE), controlat de statul român în proporţie de 58%, a inregistrat în primul semestru  o cifră de afaceri de 184,9 milioane lei, în scădere cu 0,7% faţă  de perioada similară a anului trecut, iar profitul net s-a diminuat cu 39%, la 21,6 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
crestere
, conpet
, diminuare
, inregistrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide