AGROBUSINESS

Cooperativa Timlactagro a deschis primul său magazin din Timişoara şi mai vrea cel puţin două. „Reţeaua Profi vrea să producem sub brandul lor, LIDL la fel. De ce să facem sub brandul lor dacă noi suntem Floare din Banat?“

4 apr 2018 Autor: Roana Rotaru

Cooperativa agricolă Timlactagro, cu sediul în Orţişoara, judeţul Timiş, formată din 28 de membri care cresc împreună 4.000 de vaci, şi-a deschis pri­mul magazin pro­priu în Timi­şoa­ra, unde comer­cia­lizează atât produsele lactate marca Floare din Banat, realizate în fabrica coope­ra­tivei, dar şi alte produse atestate ca fiind tradi­ţio­nale realizate de membrii coope­rativei, cum ar fi pâinea de Pecica, mezeluri de Salonta sau zacuscă realizată în Caraş-Severin. „Ne-am deschis primul magazin propriu, o unitate de 30 metri pătraţi din Timişoara. Chiria ne costa 400 euro (1.900 lei) pe lună, vitrinele frigorifice ne-au costat 5.000 lei, iar pe rafturi am dat 1.000 lei. Anul acesta sperăm să mai deschidem cel puţin două noi ma­gazine în Timişoara, până ajungem în fie­care cartier important din oraş“, a declarat pentru ZF Viorel Hapenciuc, preşedintele cooperativei Timlactagro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.04.2018

 
Cuvinte cheie:
AGROBUSINESS
, Cooperativa
, Floare din Banat
, Timlactagro
, magazin
, Timişoara
, pâinea de Pecica
, mezeluri de Salonta
, zacuscă de Caraş-Severin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide