Dacă autostrăzi nu avem, măcar avem avioane. Traficul de pasageri pe aeroportul Otopeni s-a triplat faţă de 2006

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 ian 2018 Autor: Mădălina Panaete

Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare din ţară, a înregistrat în 2017 un trafic de peste 12,8 milioane de pasageri, plus 16% faţă de anul precedent. Astfel, numărul de pasageri care au tranzitat aeroportul a ajuns la un nivel record. În plus, faţă de anul 2006, indicatorul a crescut de mai bine de trei ori, arată calculele ZF. 

Nivelul traficului atins de aeroport pune la încercare capacitatea acestuia, astfel că oficialii companiei care administrează aeroportul au deja în plan să construiască un nou terminal.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
pasageri
, aeroportul Otopeni
, trafic
, henri coanda
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide