Dana Constantinescu a fost promovată director general al companiei farma GSK România

Secțiune susținută de Medlife Logo

3 apr 2018 Ziarul Financiar

Grupul farmaceutic GSK, prezent pe piaţa locală prin intermediul importului şi distribuţiei de medicamente, a numit-o la conducerea operaţiunilor locale pe Dana Constantinescu, care a preluat atribuţiile deţinute de Andre Vivan da Silva, promovat anul acesta în poziţia de vicepreşedinte şi cluster area director pentru GSK Europa de Sud-Est. Având o experienţă de 20 de ani în cadrul companiei, Dana Constantinescu va conduce echipa de management a GSK România, urmărind continuarea dezvoltării businessului şi alinierea strategiei locale cu cea a grupului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Dana Constantinescu
, promovare
, farma
, GSK România
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide