De’Longhi: „Fabrica de la Cluj este strategică pentru Europa“

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 iun 2018 Autor: Cristina Rosca

Grupul italian De’Longhi:  a intrat pe piaţa locală iniţial prin preluarea facilităţilor de producţie ale Nokia de la Cluj, unde a început să realizeze espressoare de cafea în 2013.  Astăzi, fabrica este una strategică pentru grup, afacerile apropiindu-se de un miliard de lei anul trecut după creşteri constante an de an.

„Avem fabrici proprii în China, Italia şi România. Unitatea de producţie din România este strategică pentru Europa pentru că ne permite transportul rapid al produselor. Din China avem nevoie de o lună pentru transport“, spune Peter Ferluga, directorul comercial al De’Longhi România. El ocupă această poziţie din septembrie 2017, mai exact de când s-a luat decizia de a deschide un birou comercial local. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
De’Longhi
, Fabrica
, Cluj
, espressoare de cafea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide