Deloitte: Am consiliat în ultimele trei luni tranzacţii cu o valoare cumulată de peste 500 mil. euro

26 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Specialiştii M&A din cadrul companiei de audit şi consultanţă Deloitte au participat în ultimele trei luni la încheierea unor tranzacţii care însumează peste 500 mil. euro, potrivit datelor furnizate de companie.

Astfel, în contextul creşterii pieţei de fuziuni şi achiziţii, dar şi al dezoltării serviciilor multidisciplinare proprii, Deloitte a decis să formeze o echipă dedicată în departamentul de servicii fiscale, care va fi condusă de Alin Chiţu, acesta urmând să coordoneze integrarea serviciilor de consultanţă fiscală în cadrul tranzacţiilor de M&A, consolidând practica firmei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.06.2018

 
Cuvinte cheie:
deloitte
, tranzactii
, consiliere
, valoare
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide