Dezvoltatorii ParkLake „rotesc“ chiriaşii după performanţe. Magazinele cu rezultate slabe pleacă din mall. „În primii doi ani, aproximativ 10% dintre chiriaşi se schimbă. Dacă nu merge, trebuie să regândeşti strategia.“

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

La jumătate de an de la inaugurare, investitorii în centrul comercial Park­Lake se gândesc să schimbe unii dintre chiriaşii existenţi cu alţii, ca urmare a rezul­tatelor slabe pe care le-au înregistrat, fără a oferi însă informaţii legate de cine vine şi cine pleacă.

„Încercăm să facem nişte schimbări, să optimizăm managementul proiectului. Unii chiriaşi au rezultate foarte bune, alţii nu, astfel că ne aşteptăm ca unii să plece. Acest lucru s-a întâmplat şi în alte malluri, ca AFI Cotroceni sau Băneasa. În primii doi ani, aproximativ 10% dintre chiriaşi se schimbă. E o experienţă pe care o avem şi de la celelalte centre comerciale pe care le-am dezvoltat. Dacă un concept nu merge, trebuie să regândeşti strategia“, spune Ingo Nissen, managing director şi responsabil de dezvoltare în cadrul Sonae Sierra, una dintre companiile care a investit în dezvoltarea centrului comercial. Investitorul nu a dorit să precizeze care au fost vânzările centrului comercial de la deschidere până acum, adăugând că dezvoltatorii vor publica la sfârşitul anului cifra de afaceri pentru întregul an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Dezvoltatori
, ParkLake
, chiriasi
, performante
, vanzari
, retail
, Magazine
, branduri
, centre comerciale
, centru comercial
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide