Distribuitorul de medicamente Farmexim a ajuns la afaceri de 2 miliarde de lei, plus 8% înainte de vânzarea către germanii de la Phoenix

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 mai 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Distribuitorul de medicamente Farmexim, al patrulea jucător din piaţa de profil, un business dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Buluc, a înregistrat afaceri de 2 miliarde de lei în 2017, potrivit datelor oferite de reprezentanţii companiei, cu 8% mai mult decât în 2016.

Anul acesta, grupul Farmexim din care face parte distribuitorul, dar şi lanţul de farmacii Help Net, a fost cumpărat de gigantul german Phoenix, cu activităţi în distribuţia şi retailul farma în 26 de ţări din Europa, într-o tranzacţie estimată de ZF la 100 de milioane de euro. Tranzacţia aşteaptă undă verde de la Consiliul Concurenţei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Farmexim
, afaceri
, medicamente
, miliarde
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide