Doi antreprenori care au o şcoală de barista au deschis un local într-un fost oficiu poştal

17 apr 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Mihai Bonta şi Marjan Kukune­shov­sky au deschis în urmă cu circa două săptămâni un bar specializat în cocktai­luri şi băuturi artizanale (craft) în zona hotelului Novotel de pe Calea Victoriei din Bucureşti. Localul funcţio­nează în sediul unui fost oficiu poştal şi are o suprafaţă de 75 de metri pătraţi.

„Estimările noastre sunt că vom ve­dea rezultatele acestui business abia peste doi ani. În prima săptămână, vân­ză­rile au mers foarte bine. Vom des­chide cu siguranţă şi alte localuri în vi­itor, pentru că avem multe alte idei de pus în practică“, spune Mihai Bonta, unul dintre acţionarii barului Oficiul 1.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2018

 
Cuvinte cheie:
bar
, Oficiul 1
, antreprenori
, scoala
, barista
, cocktai­luri
, băuturi artizanale
, local
, oficiu postal
, bauturi
, concept
, Mihai Bonta
, Marjan Kukune­shov­sky
, Novotel
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide