Doi antreprenori români au investit 130.000 de euro într-o platformă specializată în promovarea şi vânzarea de pachete turistice în Delta Dunării

21 feb 2018 Autor: Mirabela TironDraşos Cătălinoiu Gociman, care deţine un complex turistic în Delta Dunării, şi Gabriel Iliescu, au investit 130.000 de euro în realizarea unei platforme de prezentare, rezervare şi vânzare de sejuri în Delta Dunării, numită ViziteazăDelta.ro, aceasta fiind prima platformă dedicată acestei zone turistice.

”Până în prezent, am alocat acestui proiect din fonduri proprii circa 130.000 euro, iar în următorul an intenţionăm să mai investim încă 70.000 euro, bani care vor proveni tot din fonduri proprii”, a declarat Dragoş Cătălinoiu Gociman, unul dintre iniţiatorii proiectului ViziteazaDelta.ro.  

Platforma de booking ViziteazaDelta.ro este specializată în promovarea de pachete turistice integrate ( servicii de cazare, transport, masa, excursii, agrement într-un singur loc) şi este prima platforma din Romania care oferă servicii turistice integrate pentru destinaţia Delta Dunării. În dezvoltarea platformei, cei doi antreprenori au primit consultanţa de la Maxi Tours, un important tour-operator european.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
delta
, dunare
, platforma
, vanzare
, antreprenori
, promovare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide