Electrocentrale Galaţi, furnizor pentru Arcelor Mittal, a restructurat jumătate din angajaţi de la intrarea în insolvenţă

Secțiune susținută de Medlife Logo

5 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Societatea este amplasată pe platforma siderurgică Arcelor Mittal şi are în exploatare cinci cazane de abur care funcţionează cu trei tipuri de combustibil.

Producătorul de energie electrică şi termică Electrocentrale Galaţi, filială a Termoelectrica, a restructurat jumătate din angajaţi de la intrarea în insolvenţă, în 2014, până acum. Unul dintre cei mai mari clienţi ai societăţii este combinatul Arcelor Mittal, care era dependent de aburul industrial produs de centrală. „Administratorul special a luat mai multe măsuri principale pentru asigurarea funcţionării eficiente a societăţii în perioada de observaţie, printre care se numără reducerea numărului de salariaţi de la 550 în anul 2014 la 267 în prezent şi reducerea tuturor celorlalte cheltuieli prin renegocierea contractelor”, spune Sinan Mustafa, administratorul special al companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
galati
, angajati
, insolventa
, intrare
, furnizor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide