Apare încă o reţea de “benzinării” electrice: Renovatio şi Telekom Croaţia pariază peste 3,1 mil. euro pe 56 de staţii electrice de încărcare în România

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 feb 2018 Autor: Roxana Petrescu

În trei ani, investiţia ar trebui să fie finalizată şi va face posibilă deplasarea cu maşinile electrice pe distanţe lungi rezolvând astfel una dintre principalele probleme ale mobilităţii electrice, autonomia încă redusă.

Renovatio şi Telekom Croaţia vor ca în următorii trei ani să monteze 69 de staţii de încărcare rapidă şi 4 de încărcare ultra-rapidă în România şi Croaţia, 56 de staţii, dintre care trei vor fi ultrarapide urmând să fie realizate pe plan local.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
croatia
, romania
, benzinarii
, retea
, mobilitate
, autonomie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide