Avocaţi: Energia rămâne extrem de interesantă după ce a fost un domeniu vedetă în 2017

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 mai 2018 Autor: Roxana Petrescu

♦ Casa de avocatură Suciu Popa a fost implicată în 2017 în două dintre cele mai mari tranzacţii din piaţa energiei şi spune că 2018 are şanse să fie foarte bun, mixul energetic al României fiind cea mai solidă bază pentru un an efervescent din punctul de vedere al fuziunilor şi achiziţiilor.

„Energia a fost unul dintre domeniile vedetă în 2017, un an bun pe piaţa de fuziuni şi achiziţii din România, în general, determinat de evoluţia macroeconomică pozitivă şi de perspectivele favorabile care au făcut ca investitorii să îşi întoarcă atenţia către România. Sectorul energetic rămâne extrem de interesant, având în vedere multitudinea de resurse de care România beneficiază – energie eoliană, solară, hidro, petrol şi gaze sau energie nucleară”, spune Miruna Suciu, managing partner în cadrul Suciu Popa.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
energie
, romania
, tranzactii
, achizitii
, avocati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide