Avocaţii de la Clifford Chance Badea: Investitori strategici şi fonduri de private equity urmăresc în special sectoarele petrolier, de electricitate şi de gaze

15 mai 2018 Autor: Roxana Petrescu

Demararea producţiei de gaz din Marea Neagră, mai ales din zona de mare adâncime, alături de revenirea apetitului pentru proiecte în energia verde, ar putea genera tranzacţii majore, domeniul energetic fiind „survolat“ de investitori strategici şi fonduri de private equity, spun avocaţii de la Clifford Chance Badea.

La finalul anului trecut, Black Sea Oil & Gas (BSOG), deţinută integral de grupul Carlyle, cea mai mare firmă de private equity din lume, a anunţat că BERD a devenit acţionar minoritar în cadrul companiei şi va primi un loc în consiliul de administraţie în urma acestei investiţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.05.2018

 
Cuvinte cheie:
gaze
, energie
, avocati
, badea
, investitori
, fonduri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide