ZF Power Summit 2018

Catalin Stancu, director general Electrica: Se discută mult de prosumeri, dar este nevoie de un cadru de reglementare

19 feb 2018 Autor: Roxana Rosu

Electrica este o companie listată, 2017 a fost un an greu, şi am preferat să ne păstrăm profitabilitatea, nu să ne bătem pe market share, a declarat Catalin Stancu, director general Electrica la ZF Power Summit 2018

"2017 a fost un an în care cei din distribuţie si furnizare au suferit. Dacă ne uităm pe tranzacţiile pe termen lung, nu prea văd scăderi de preţ, nici în 2019. Se vede tot la 85-90 lei MWh.Ce se întâmplă cu consumatorii? Preţul mare va scoate din piaţă industrii. Noi am revizuit toate procedurile de risc, acum avem energie asigurată pentru toate categoriile de clienţi"

Alte declaraţii: 

Ne-a rămas compensarea anului trecut, care nu a fost prea bun. Am început regândirea unor procese de business. Suntem companie listată şi am preferat să ne păstrăm profitabilitatea, nu să ne bătem pe market share. Sunt sigur că 2018 va fi pentru noi un an normal, mai bun decât 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
director general
, electrica
, declaratie
, summit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide