ZF Power Summit 2017

​Cătălin Valuţanu, Grupul Antares Râmnicu Vâlcea: Am obţinut o finanţare pentru o reţea de gaz natural comprimat, în total vor fi 10 staţii

Secțiune susținută de Medlife Logo

20 feb 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Gazul natural comprimat reprezintă o soluţie ,,matură”, iar planurile Grupului Antares Râmnicu Vâlcea vizează extinderea reţelei de gaz natural comprimat la 10 astfel de staţii, potrivit lui Cătălin Valuţanu, business developer manager în cadrul Grupului Antares Râmnicu Vâlcea, invitat la ZF Power Summit 2017.

,,Spre deosebire de electricitate, gazul natural comprimat este o soluţie matură, este o tehnologie gata de aplicat şi se găseşte inclusiv în directiva europeană care promovează infrastructura de carburanţi alternativi, alături de hydrogen şi de electric”, a spsu Cătălin Valuţanu.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
gaze
, grup
, ramnicu valcea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide