Combinatul ArcelorMittal Galaţi a finalizat o investiţie de 10 mil. euro pentru creşterea producţiei

6 mar 2018 Autor: Roxana Rosu

Combinatul ArcelorMIttal Galaţi a repornit o maşină de turnare din cadrul Oţelăriei după finalizarea unui program de investiţii de circa 10 milioane euro, care va permite creşterea producţiei şi eliminarea unor defecte de calitate. 

„Acest proiect este parte a eforturilor noastre pe termen scurt şi mediu de a moderniza Oţelăria şi de a implementa – cât mai mult posibil – noile tehnologii de automatizare şi digitalizare în procesele noastre de producţie“, a spus Bruno Ribo, director general al ArcelorMittal Galaţi. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.03.2018

 
Cuvinte cheie:
ArcelorMittal
, galati
, combinat
, crestere
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide