Francesco Starace, CEO Enel: Tehnologia ne ajută acum mult mai mult în procesul de digitalizare a energiei decât acum cinci ani

4 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Companiile active în producţia, distribuţia şi furnizarea de energie trebuie să se focuseze în primul rând pe marii consumatori în procesul de digitalizare, pentru a eficientiza activitatea acestora, şi apoi pe consumatorii casnici, care generează consumuri mai reduse, este de părere Francesco Starace, CEO al Enel.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
energie
, proces
, ceo
, enel
, ajutor
, tehnologie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide