Frank Hajdinjak, E.ON România: Am avut o creştere semnificativă a numărului de conexiuni

13 apr 2018 Autor: Roxana Petrescu

Vezi galeria foto Frank Hajdinjak, director general E.ON România.: Acum trebuie să ai propria afacere pentru a putea livra energia în reţea ca şi consumator casnic, aşa că va mai dura până vom asista la dezvoltarea acestui domeniul în România. Vedem însă mişcări în zona industrială. Am început şi noi să ne pregătim. Va fi nevoie de investiţii în reţea, dar este o tendinţă care vine spre noi pentru că am văzut aceste dezvoltări similare în alte state în care suntem prezenţi”.

Frank Hajdinjnak, directorul general al E.ON România, companie cu un business de peste un miliard de euro pe zona de distribuţie şi furnizare a gazului natural şi a energiei electrice, spune că pentru anul acesta are un buget de investiţii de 110 de milioane de euro, 90% urmând să se ducă în zona de reţea. Restul banilor merg către categoria de noi servicii, aceasta fiind un domeniu care le captează tot mai mult atenţia companiilor din zona utilităţilor.

„Cred că va fi o megatendinţă“, spune Frank Hajdinjak în legătură cu dezvoltările înregistrate în domeniul solar, acolo unde scăderea dramatică a preţu­rilor a permis extinderea pe scară largă a acestei tehno­logii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2018

 
Cuvinte cheie:
romania
, retea
, e.on
, gaze
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide