ANALIZĂ

În România sunt 150 de „benzinării“ pentru maşini electrice. Până în 2020 ar trebui să apară alte 1.000 de unităţi

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 ian 2018 Autor: Roxana Petrescu

Bucureştiul ar mai putea „aduna“ până în 2020 circa 50 de staţii pentru maşinile electrice, faţă de cele circa 20 care sunt montate acum, potrivit informaţiilor disponibile. Însă până la răspândirea acestei noi forme de mobilitate, inclusiv la nivelul transportului în comun, RATB îşi duce călătorii la destinaţie cu autovehicule vechi de 30-40 de ani.

La jumătatea anului trecut, sta­tis­ticile arată că posesorii de vehi­cule electrice aveau la dispo­ziţie o reţea naţională de 150 de puncte de încărcare, cei care au optat pentru mobilitatea prietenoasă cu mediul fiind deocamdată un club destul de exclusivist.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
masini electrice
, romania
, benzinarii
, mobilitate
, autovehicule
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide