Mittal şi Damen repun Galaţiul pe harta industrială a Europei

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 ian 2018 Autor: Cristina Bellu

Combinatul siderurgic ArcelorMittal furnizează oţel pentru construirea unui spărgător de gheaţă fabricat de şantierul naval Damen din Galaţi.

 
ArcelorMittal Galaţi, cel mai mare com­binat siderurgic din ţară, fur­nizează oţel pentru un vas de cercetare antarctic de apro­vizionare, cu capabilităţi de spărgător de gheaţă, so­licitat de guvernul australian.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Mittal
, harta
, galati
, arcelormittal
, combinat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide