Mobilitatea electrică prinde viteză: MOL şi E.ON vor fonduri europene de 4,6 mil. euro pentru staţii electrice

15 feb 2017 Autor: Roxana Petrescu

Grupul petrolier MOL, al treilea cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală, şi nemţii de la E.ON, grup de utilităţi cu un business de peste 1 mld. euro în România, încearcă să obţină o finanţare europeană în valoare de 1,42 miliarde de forinţi (circa 4,6 milioane de euro) pentru dezvoltarea unei reţele de staţii electrice în Ungaria, potrivit informaţiilor publicate de Budapest Business Journal.

Potrivit aceleiaşi surse, costul total al proiectului ar fi de 5,4 milioane de euro, iar filiala din Ungaria a Nissan se va alătura iniţiativei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
e.on
, mol
, mobilitate
, fonduri europene
, prindere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide