Petrom scoate la vânzare sediul OMV din România şi cere peste 2,1 milioane de euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 ian 2018 Autor: Roxana Petrescu

OMV Petrom, cea mai mare companie petrolieră locală, scoate la vânzare sediul OMV din România, situat pe strada Alexandru Şerbănescu, sector 1, Bucureşti.
 
Sediul în care austriecii de la OMV, acţionarul majoriar al Petrom, şi-au desfăşurat operaţiunile în România este situat în cartierul Aviaţiei, o zonă care se bucură de mult interes din partea investitorilor în imobiliare.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
omv
, petrom
, romania
, sediu
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide