Răzvan Mitu, Bulrom Gas: Piaţa carburanţilor este împărţită, dar noi ne ducem spre clienţii de talie mică

12 apr 2018 Autor: Roxana Petrescu

Vezi galeria foto Răzvan Mitu, directorul general al Bulrom Gas: Noi dezvoltăm o reţea de staţii, Octano, staţii butic, cu o singură pompă multiprodus. Practic, noi mergem spre clientul mic, aflat în tranzit.

♦ Bulrom Gas este unul dintre cele mai mari businessuri locale din sectorul gazului petrolier lichefiat, dar are planuri pentru a intra în zona carburanţilor prin reţeaua Octano.

Răzvan Mitu, directorul general al Bulrom Gas, spune că deşi piaţa petrolieră este în mare parte împărţită între marii jucători, există totuşi câteva „spaţii“ lăsate libere.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.04.2018

 
Cuvinte cheie:
carburanti
, piata
, clienti
, crestere
, gaze
, retea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide