ZF Power Summit

Razvan Mitu, director general, Bulrom Gas: Avem un buget de investiţii de 5-7 mil.euro şi vrem să deschidem 10 staţii mixte

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 feb 2018 Autor: Roxana Rosu

Zona de combustibili alternativi are o pondere de 4,5% în Europa, din care 3% pe GPL, în timp ce deocamdată ponderea din România este maxim 1%, a declarat Razvan Mitu, director general, Bulrom Gas la ZF Power Summit 

"Am deschis prima staţie de încărcare electrică şi suntem atenţi la trend. Vrem să investim şi în combustibili alternativi. Avem un buget de investiţii de 5-7 mil euro, un plan de 10 staţii mixte anul acesta. Depinde ritmul de autorizare. Durează cam 1-,5 ani deschiderea unei staţii"

Alte declaraţii: 

Încercăm să convingem autorităţile să ne ofere facilităţi pe zona de GPL, aşa cum se întâmplă şi în alte ţări, inclusiv o ecotaxă echilibrată, care să susţină dezvoltarea combustibililor alternativi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
director general
, declaratie
, summit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide