ENERGIE

România se pregăteşte de exportul de gaze, dar numai 20% din localităţi au acces la distribuţie

Secțiune susținută de Medlife Logo

6 apr 2018 Autor: Roxana Petrescu

În România sunt aproape 14.000 de localităţi, dar numai 2.400 sunt racordate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, adică mai puţin de 20%.

Nu există statistici privind felul în care a evoluat nu­mărul de conec­tări din fiecare locali­tate în ultimii cinci ani şi de asemenea nu se ştie câţi dintre locuitorii din fiecare localitate care are totuşi acces la reţeaua de distribuţie a gazelor sunt conectaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
distribuire
, romania
, gaze
, acces
, export
, pregateste
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide