Romgaz: Cea mai mare parte a producţiei noastre vine de la 1.000-2.000 de metri adâncime. Mergem spre 5.500 de metri cu un nou program

12 apr 2018 Autor: Roxana Petrescu

Cel mai mare productor local de gaze naturale demarează în 2018 un program de explorare onshore care vizează atingerea unor adâncimi de foraj de 5.500 de metri, o premieră pentru compania controlată de statul român.

În 2016, Romgaz a făcut cea mai mare descoperire de gaze din ultimii 30 de ani, în localitatea Caragele, judeţul Buzău, forajul făcut la circa 4.000 de metri indicând prezenţa unei acumulări de 27 miliarde de metri cubi, consumul României pe trei ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.04.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, romgaz
, explorare
, prezentare
, productie
, exploatare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide