Rompetrol şi-a făcut un restaurant în clădirea unde are sediul

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 ian 2018 Autor: Roxana Petrescu

„E un «laborator“ în care putem realiza produse înainte de le aduce în benzinării.“
 
Rompetrol, a doua cea mai mare companie petrolieră locală, a deschis restaurante hei în 112 benzinării proprii, circa 80% din numărul total, dar de la finalul anului trecut are şi un restaurant sub brandul hei în afara unei staţii, chiar în complexul City Gate, acolo unde firma îşi are sediul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
rompetrol
, restaurant
, sediu
, cladire
, benzinarii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide