Un nou lider al energiei verzi s-ar crea în România dacă portughezii de la EDP îşi vând turbinele

11 apr 2018 Autor: Roxana Petrescu

♦ Piaţa utilităţilor a început să fiarbă, cele mai interesante active fiind cele din domeniul energiei verzi. În acest moment, în vizor ar fi business-ul portughezilor de la EDP, al treilea cel mai puternic investitor în energia verde din România, cu peste 800 mil. euro pariaţi în sector.

Energias de Portugal (EDP) este un grup energetic cu venituri de peste 15,7 miliarde de euro anul trecut, în care cel mai puternic acţionar este China Three Gorges.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.04.2018

 
Cuvinte cheie:
energie
, romania
, energie verde
, capacitate
, proiecte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide