Unu din trei clienţi casnici ai Enel a trecut în segmentul concurenţial

13 iul 2018 Autor: Roxana Petrescu

Aproape o treime din portofoliul de cli­enţi casnici ai italienilor de la Enel în Ro­mânia au făcut pasul spre piaţa liberă de energie, compania anunţând atin­gerea nu­mărului de un mi­lion de clienţi rezi­denţiali pe segmentul con­curenţial.

În linii mari, Enel aprinde becul pentru 2,7 milioane de consu­ma­tori casnici din trei re­giuni: Banat, Dobro­gea şi Muntenia Sud. Atingerea pragului de un milion de consu­ma­tori casnici concuren­ţiali nu înseamnă că Enel a atras un milion de clienţi, cea mai mare parte dintre aceştia fiind de fapt tot clienţi ai companiei care au decis să-şi aleagă un abonament nou din oferta firmei. Reprezentanţii Enel nu au pre­cizat cât din milionul de casnici con­curenţiali sunt conturi noi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Enel
, clienti
, trecere
, energie
, companie
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide