INTERVIU

Un executiv român conduce din Dubai un business de 50 mil. dolari pentru grupul american Johnson & Johnson: „Îmi desfăşor acti­vi­tatea într-o zonă geografică largă, cu peste 100 de ţări aflate în diverse stadii de dezvoltare, de la cea mai bogată ţară din lume, la cea mai săracă”

Secțiune susținută de Medlife Logo

27 sep 2018 Autor: Cristina Rosca

Adrian Vasiliu general manager Middle East & Africa Johnson & Johnson Vision Care: Plecarea mea din ţara are legătură cu dezvoltarea carierei şi nu s-a dorit niciodată a fi definitivă.

Adrian Vasiliu conduce divizia de dispozitive medicale pentru îngrijirea şi corectarea vederii a gigantului american Johnson & Johnson, în total un business de circa 50 de milioane de dolari. Anterior, el a lucrat atât în România, cât şi în afara ţării, pentru companii gigant precum P & G sau Nestlé.

„Mi-am început cariera la Procter & Gamble (FMCG), am continuat mai apoi la Diageo (com­pa­nie din domeniul bău­turilor alcoolice - n.red.), Nestlé (FMCG), GlaxoSmithKline (far­ma şi FMCG) şi acum la Johnson & Johnson (farma şi FMCG).“ Aşa rezumă executivul cariera sa de aproape un sfert de secol. Mai exact, a acumulat experienţă în industria produselor de larg consum, a produselor farmaceutice, iar acum în cea a dispozitivelor medicale. 

Momentan, el locuieşte în Dubai (Emi­ra­tele Arabe Unite), un oraş al viitorului. Dar exeperienţa lui Adrian Vasiliu nu se limi­tea­ză la cele două ţări amintite - Emiratele Arabe Unite şi România. „Îmi desfăşor acti­vi­tatea într-o zonă geografică largă, cu peste 100 de ţări aflate în diverse stadii de dezvoltare, de la cea mai bogată ţară din lume (Qatar), la cea mai săracă (Congo).“ 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.09.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
dubai
, american
, business
, executiv
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide