Exporturile de construcţii metalice au ajuns la maximul ultimilor opt ani: 2,1 mld. euro, dublu faţă de 2010

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 mai 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Importurile au avut în 2017 o valoare de 3,7 miliarde de euro, astfel că piaţa a înregistrat un deficit de 1,6 miliarde de euro.

Exporturile de construcţii metalice şi produse din metal s-au dublat în ultimii opt ani şi s-au situat anul trecut la o valoare de 2,1 miliarde de euro, potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică. Importurile au avut în 2017 o valoare de 3,7 miliarde de euro, astfel că piaţa a înregistrat un deficit de 1,6 miliarde de euro.

De altfel, sectorul s-a aflat tot timpul pe deficit în ultimii ani, acesta adâncindu-se de la un an la altul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Exporturi
, constructii metalice
, productie
, constructii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide