Fabrica De’Longhi din Cluj face pasul spre un miliard de lei în numai patru ani de la începerea producţiei

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 nov 2017 Autor: Dana Ciriperu

De’Longhi a fost pe profit în România încă din primul an, în 2016 rezultatul net fiind de 33 mil. lei, mai mult decât dublu faţă de anul anterior.

♦ În industria prelucrătoare sunt 41 de companii cu afaceri de peste 1 mld. lei, iar singurul producător de electrocasnice care a depăşit acest prag este Arctic (cu afaceri de 2 mld. lei anul trecut).

Producătorul italian de electrocasnice De’Longhi, care are din 2013 o fabrică în parcul industrial Tetarom din Cluj, şi-a majorat vânzările cu 50% în primul semestru din acest an şi se îndreaptă spre afaceri de un miliard de lei în numai patru ani de la începerea producţiei.

De’Longhi avea la finalul primului semestru din acest an peste 1.600 de salariaţi, potrivit datelor publice, iar la începutul semestrului doi producătorul avea active în jur de 100 de anunţuri de recrutare pentru diferite poziţii la fabrica din Jucu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Fabrica
, De’Longhi
, Cluj
, productie
, electrocasnice
, salariati
, vanzari
, Tetarom
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide