O farmacistă din Cluj a deschis două farmacii la sat şi aşteaptă afaceri de un milion de euro. „Este o listă cu aproximativ 1.200 de produse deficitare care ne dă viaţa peste cap. Am încredere că 2018 va fi un an mai bun.“

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 dec 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Bianca Moisă, fondatoarea farmaciei Bebe­pharm din Floreşti, un sat aflat la 9 kilometri de Cluj-Napoca, a decis să intre în antreprenoriat în 2014, după ce a devenit mamă şi a observat că pe piaţa din Cluj nu există o far­macie specializată care să răspundă ne­voilor bebeluşilor şi mamelor.

Anul trecut, Bebepharm a raportat afaceri de 3,8 milioane de lei, aproape duble faţă de 2015, care a fost şi primul an complet de activitate, iar antreprenoarea aşteaptă anul acesta venituri de 1 mil. euro (4,6 mil. lei).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
farmacista
, Cluj
, farmacii
, Bianca Moisă
, medicamente
, bebelusi
, mame
, antreprenori
, Bebepharm
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide