Fondatorii Salad Box şi ai Marty Restaurants investesc 500.000 de euro într-un lanţ de cafenele în Cluj şi Bucureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

24 feb 2017 Autor: Cristina Bellu

Antreprenorii locali Dan Isai, fondatorul Salad Box, şi Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants, investesc 500.000 de euro în deschiderea a şase cafenele Narcoffee Roasters în Cluj şi Bucureşti. Proiectul a fost lansat pe piaţă în luna ianuarie, odată cu deschiderea primei cafenele în centrul Clujului şi vizează pe termen scurt extinderea la nivel naţional, pe termen mediu cei doi antreprenori intenţionand să exporte conceptul şi în afara ţării. "Narcoffee Roasters este un concept cu potenţial de extindere foarte mare. Suntem deja în discuţii cu posibili doritori de francize din SUA şi Algeria, însă focusul nostru actual este piaţa internă", afirmă Dan Isai.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.02.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, cafenele
, cluj
, investitii
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide