Ford a produs primele modele EcoSport la Craiova, iar primele maşini vor fi vândute oficial la începutul anului viitor

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 sep 2017 Autor: Bogdan Alecu

„Venim cu noi motorizări, noi transmisii, iar la exterior avem un pachet ST Line şi posibilitate de a avea plafonul şi montanţii într-o altă culoare.“

Cea de-a doua generaţie a modelului EcoSport, asamblat în premieră în cadrul uzinei auto de la Craiova repre­zintă cea mai importantă noutate a constructorului american din cadrul Salo­nului Auto de la Frankfurt. Mai mult, EcoSport ur­mea­ză un calendar de lansare si­milar cu Dacia Duster – pre­zentare oficială la Frankfurt, lansare în pro­duc­ţie şi livrare către dealeri, pentru ca spre finalul anului - înce­putul anului viitor să de­mareze livrările către clienţi. „Automobilele prezente la Frankfurt au fost asam­blate la Craiova. Uzina se află acum în faza de pre­pro­ducţie şi pregătire, după care urmează de­ma­rarea producţiei de serie şi livrările către dea­leri, pentru ca vânzările către clienţi să aibă loc la în­­ce­putul anului viitor“, a explicat Gary Boes, di­rec­­­torul gamei de segment B în cadrul Ford Europa.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
craiova
, ford
, anul viitor
, vanzare
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide