Francezii de la Lactalis au dus sucurile Santal la afaceri de peste 11 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 mai 2018 Autor: Mădălina Panaete

♦ Lactalis a preluat în 2011 pachetul majoritar de acţiuni în cadrul grupului italian Parmalat, care deţine o fabrică şi în România.

Parmalat România, producă­to­rul sucurilor Santal, a înregistrat anul tre­cut o cifră de afaceri de 51,6 milioa­ne de lei (peste 11 mil. euro), în creş­te­re cu 5% faţă de anul precedent, ara­tă datele de la Ministerul de Finanţe. Evoluţia businessului producăto­ru­lui vine în condiţiile în care anul tre­cut toată piaţa băuturilor răcoritoare a fost pe creştere, conform datelor de piaţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Lactalis
, sucuri
, Santal
, albalact
, bauturi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide