Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact a bugetat pentru 2017 afaceri de 125 mil. dolari

27 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

   

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact, cu peste 3.500 de angajaţi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de aproximativ 125 mil. dolari (circa 116 mil. euro). Genpact nu a comunicat rezultatele financiare înregistrate anul trecut în România. În 2015, compania a avut o cifră de afaceri de 404,7 mil. lei (peste 91 mil. euro) şi un profit net de 44,2 mil. lei (aproxi­ma­tiv 10 mil. euro), cu un număr mediu de 2.811 angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor.

„Anul acesta ne concentrăm pe dezvoltarea atât a an­ga­jaţilor, cât şi a businessului, completând portofoliul cu o serie de clienţi din diverse domenii de activitate. Punem accent pe re­tenţia oamenilor valoroşi, încercând să le oferim opor­tu­ni­tăţile de creştere şi dezvoltare pe care şi le doresc“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Shibu Nambiar, COO (Chief Ope­ra­ting Officer) şi SVP (Senior Vice President) al Genpact Europe, Latin America & Africa.

Genpact avea la începutul acestui an peste 3.500 de anga­jaţi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti şi disponibile aproa­pe 300 de joburi pentru vorbitori de limbi străine euro­pe­ne, precum engleza, fran­ce­za, spaniola, ita­liana, germana, ma­ghiara, ru­sa, polo­neza, ceha, portugheza, neerlan­deza, da­neza, suedeza, greaca şi turca.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.03.2017

 
Cuvinte cheie:
servicii de outsourcing
, Genpact
, buget
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide