INTERVIU

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact caută peste 1.000 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

5 feb 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Shibu Nambiar, COO (chief operating officer) al Genpact Europe, Latin America & Africa: „Cunoaşterea unor limbi străine a devenit un criteriu eliminatoriu pentru multe roluri deschise.“

♦ Genpact România, prezentă din anul 2005 pe piaţa locală, face parte din grupul indian Genpact, unul dintre liderii globali în industria de outsourcing.

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact România a recrutat anul trecut aproximativ 950 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti (dintre care circa 80 de expaţi), ajungând în prezent la peste 3.300 de angajaţi. Pentru 2018, compania anunţă peste 1.000 de angajări, oferind joburi atât pentru tineri absolvenţi, cât şi pentru cei cu nivel ridicat de experienţă. Joburile Genpact disponibile sunt din arii precum contabilitate, achiziţii, customer support, desktop support, server support.

„În acest moment avem o gamă diversificată de trainin­guri, pe care le oferim în funcţie de nevoile candidaţilor - programe de învăţare a limbilor străine sau a sistemelor de lucru, traininguri de proces şi soft skills. Importante sunt deschiderea către o arie nouă, diferită şi dorinţa de a experimenta şi de a aprofunda lucruri noi. Cunoaşterea unor limbi străine a devenit un criteriu eliminatoriu pentru multe roluri deschise“, a declarat pentru ZF Transilvania Shibu Nambiar, COO (Chief Operating Officer) al Genpact Europe, Latin America & Africa.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Shibu Nambiar
, outsourcing
, Genpact
, angajari
, birouri
, Cluj-Napoca
, Bucuresti
, limbi straine
, absolventi
, servicii
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide