Genpact a ajuns la 3.500 de angajaţi în birourile din Romania şi mai caută încă 300 de oameni

31 ian 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Shibu Nambiar, Chief Operating Officer Genpact Europe: În ceea ce priveşte talentele, dorim să oferim în continuare tinerilor absolvenţi şansa de a se dezvolta în cadrul Genpact, dar vom avea cu siguranţă oportunităţi şi pentru cei cu experienţă. Investim în retenţia angajaţilor, întrucat ne dorim ca aceştia să aibă oportunitatea de a dezvolta o carieră în cadrul companiei.

Furnizorul de servicii de outsourcing Gen­pact, care a ajuns în prezent la peste 3.500 de an­ga­jaţi în Romania, are disponibile încă aproape 300 de joburi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti. 

Genpact Romania a recrutat anul trecut aproximativ 1.400 oameni pentru birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti, printre aceştia aflandu-se circa 100 de expaţi, potrivit companiei.

La nivel global, Genpact are peste 75.000 de angajaţi, dintre care mai mult de 4.900 de oameni lucrează în Europa, în sediile din Romania, Polonia, Olanda, Slovacia, Cehia şi Regatul Unit.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.01.2017

 
Cuvinte cheie:
Genpact
, angajati
, birouri
, angajari
, servicii de outsourcing
, Shibu Nambiar
, competente
, absolventi
, cladiri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide